Τανιμανίδης – Μπόμπα – Σωτηροπούλου – Μαραβέγιας: Τι κοινό απόλαυσαν το Σαββατοκύριακο στην Μύκονο

Μια πρωτότυπη μπασκετική δράση για τη στήριξη των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019, στο Santanna στην Μύκονο πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση παρουσίασε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση του Survivor επέστρεψε πλέον στην Ελλάδα!

Φυσικά από το πλευρό του δεν έλειπε στιγμή και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα, η οποία στηρίζει τον Σάκη σε κάθε του επαγγελματικό βήμα! Στην Μύκονο, το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν και το αγαπημένο ζευγάρι, Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας, για να δώσουν το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα.

Τόσο τα δύο ζευγάρια όσο και ο άσσος του NBA δεν δίστασαν να δειπνήσουν σε πολυτελές εστιατόριο του κοσμοπολίτικου νησιού! Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απόλαυσαν πιάτα από το Signature Menu του βραβευμένου Μυκονιάτη chef, Ιπποκράτη.

Το γευστικό τους ταξίδι επισφράγισαν οι γλυκές γεύσεις του διεθνούς φήμης pastry chef, Δημήτρη Χρονόπουλου.

Read More

And More