Τanya Roberts: Ανατροπή με το κορίτσι του James Bond – Ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Μόλις χθες ο Μάικ Πίνγκελ, επρόσωπος και προσωπικός φίλος της Tanya Roberts ενημέρωσε τα ΜΜΕ ότι το εμβληματικό κορίτσι του James Bond κατέρρευσε στο σπίτι της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και λίγο αργότερα πέθανε.

«Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν πανέξυπνη και πανέμορφη, και αισθάνομαι σαν κάποιος να στέρησε ένα φως από τη ζωή μας. Αυτή η γυναίκα ήταν πραγματικά ένας άγγελος: ο πιο γλυκός άνθρωπος που θα συναντούσες ποτέ, με μια τεράστια καρδιά. Αγαπούσε τους φαν της και δεν νομίζω να είχε συνειδητοποιήσει ποτέ πόσα πολλά σήμαινε για αυτούς» είχε δηλώσει στο Hollywood Reporter o Μάικ Πίνγκελ.

Η είδηση αυτή ωστόσο ήρθε να ανατραπεί από τον ίδιο άνθρωπο λίγες ώρες μετά αφού όπως είπε πληροφορήθηκε πως η 65χρονη ηθοποιός είναι ζωντανή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση.

Την είδηση πως η Ρόμπερτς είναι ζωντανή επιβεβαίωσε και το TMZ , το οποίο μίλησε με τον σύντροφό της και τους επιβεβαίωσε οτι την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο. «Της κράτησα το χέρι, άνοιξε τα μάτια της και μετά έχασε τις αισθήσεις της», είπε ο Λανς Ο’Μπράιεν, ο οποίος παραδέχθηκε πως αποχώρησε απο το νοσοκομείο γιατι νόμιζε οτι πέθανε και στη συνέχεια δεν ειχε ενημέρωση απο τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της.

Read More

And More