Τάσος Ιορδανίδης: Τα βίντεο με τον 10χρονο γιο του κάνουν θραύση στο Tik Tok

Ο Τάσος Ιορδανίδης το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα ενεργός και στην πλατφόρμα του Tik Tok, κρατώντας ζωντανή την επαφή με τους θαυμαστές του. Μάλιστα, όλο και περισσότερο ο γνωστός ηθοποιός ανεβάζει βίντεο και με την οικογένειά του.

Ο  Τάσος Ιορδανίδης που απολαμβάνουμε στη «Γη της Ελιάς» με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα είναι παντρεμένοι 12 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 10 χρονών Δάνο και την 7χρονη Νάγια.

«Με γοητεύει η αθωότητά τους, γιατί μας υπενθυμίζει πως κάποτε υπήρξαμε και εμείς παιδιά. Όλη αυτή η έννοια του παιχνιδιού, το ότι ανακαλύπτουν τον κόσμο καθημερινά, με ενθουσιάζει. Περίμενα πως θα είμαι κάπως έτσι με τα παιδιά, αλλά όχι τόσο χαζομπαμπάς. Ευτυχώς που υπάρχει η σύζυγος και κάπως εξισορροπεί τα πράγματα» έχει αναφέρει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και ο γιος του έχουν αποκτήσει κοινό προφίλ.

«Δάνος και Τάσος. Γιος και μπαμπάς. Ερωτήσεις και απαντήσεις» γράφει στις πληροφορίες για τον λογαριασμό τους ο ηθοποιός.

 

@danos_dad #father #fatherandson #son #answers #questions #tasosiordanidis #danos_dad #basketball #sf #nba #fyp#fy#fish ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Iordanidis

Ουσιαστικά, ο Δάνος χωρίς να φαίνεται στην κάμερα, κάνει διάφορες ερωτήσεις στον μπαμπά του για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, αλλά και για άλλα κοινά τους ενδιαφέροντα.

 

@danos_dad #fatherandson #father #son #answers #questions #tasosiordanidis #danos_dad #euro #euroleage #sg #shootingguard⛹️‍♂️ #basketball #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Iordanidis

Tα πρώτα δύο βίντεο στο προφίλ τους έχουν κάνει θραύση με περισσότερες από 100.000 προβολές, ενώ στα σχόλιά τους οι followers τους θυμήθηκαν την ατάκα του Τάσου Ιορδανίδη από την ταινία «Ταξίδι στα αστέρια»: «Για να είσαι πράσινος στο μπάσκετ θέλει και ένα τσικ τρέλας».

@danos_dad #tasosiordanidis #danos_dad #fatherandson #basketball🏀 #euroleaguebasketball #home #finalfour #winner #fyp #fy #berlin #questions #answers ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Iordanidis

@danos_dad #fatherandson ##father #son #home #questions #answers #basketball🏀 #NBA #tasosiordanidis #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Iordanidis

Read More

And More