Τάσος Κωστής: «Ούτε το όνομα του Λιγνάδη δεν θέλω να λέω» – Τι κάνει σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης;

Ο Τάσος Κωστής μίλησε έξω από τα δόντια στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο αγαπημένος ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» μίλησε στην Μένια Κούκου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Δεν έφυγε από το σήριαλ ο Φιλιππίδης, τον σταματήσαμε. Είχε μια συμπεριφορά αλλά δεν περιμέναμε αυτό. Δεν είμαστε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ό,τι γίνονταν μπροστά μας αλλά αυτά δεν γίνονται μπροστά από την πλατεία. Η άποψή μου είναι ότι πρέπει αυτός που το παθαίνει να βρίσκει το θάρρος και να το λέει εκείνη τη στιγμή. Μη αφήνει το πράγμα να σέρνεται. Και για τον Φιλιππίδη και για τον Λιγνάδη που είναι σκληρότερο. Ούτε το όνομά του δεν θέλω να λέω.

Και οι άντρες έχουν τις παρενοχλήσεις τους. Πρέπει να παίρνουν το θάρρος και να το λένε εκείνη τη στιγμή. Δεν έχετε να χάσετε κάτι αλλά να κερδίσετε. Η ζωή δεν σταματάει εκεί. Κρεμάσαμε δυο ανθρώπους, οι υπόλοιποι; Γιατί δεν μιλάνε και για τις άλλες δουλειές; Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί. Κάτι πρέπει να κάνουν και οι φυλακισμένοι. Και τι έγινε πού κάνει θέατρο;

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι στην επιθεώρηση του Φλωρινιώτη. Δεν κάνει κάποιο έγκλημα, δουλεύει για να ζήσει. Δεν σκότωσε κάποιον άνθρωπο» τόνισε ο Τάσος Κωστής.

Read More

And More