Τάσος Ξιαρχό: Ο άγνωστος τσακωμός του με τον Snik – Πώς εμπλέκεται η Τάμτα; [video]

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε!” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο παραχώρησε δηλώσεις ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την συμμετοχή του στο J2US, αναφέρθηκε στον άγνωστο τσακωμό του του με τον Snik και αποκάλυψε αν συναντήθηκαν στο γύρισμα του επεισοδίου αυτής της εβδομάδας, όπου ο διάσημος ράπερ θα κάνει μια special guest εμφάνιση.

“Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είχαμε κάνει μαζί το Senorita της Τάμτα. Είχα κάνει εγώ την χορογραφία. Είχαμε τσακωθεί πάρα πάρα πολύ με την παραγωγή του Snik και από τότε είμαστε πάρα πολύ ψυχραμένοι, αλλά σε ακραίο βαθμό. Είχαμε κάνει το Senorita στα βραβεία MAD. Επειδή έγινε viral κάναμε το video clip με την χορογραφία. Η χορογραφία όμως έπαιξε κομμένη και ραμμένη όπως να ‘ναι…

Μου είπαν να ποστάρω το video clip, αλλά εγώ τους είπα ότι δεν θα ποστάρω ένα video clip που δεν φαίνεται η δουλειά μου. Είναι σαν να διαφημίζω κάτι που δεν είμαι εγώ μέσα ή που είναι κάτι που εγώ δεν πρεσβεύω. Από αυτό είχαμε έχθρες. Ειπώθηκαν πολλά ακόμα… Η Τάμτα το κατάλαβε ότι αυτό που έκανε ήταν πολύ σημαντικό, κάναμε οι δυο μας μετά ένα dance video και έγινε το πράγμα όπως έπρεπε να γίνει. Δεν μιλάμε με τον Snik από τότε. Δεν βρεθήκαμε στο γύρισμα, το απέφυγα πάρα πολύ… ” , είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More