Τάσος Ξιαρχό: Σάλος με βίντεο που χλευάζει κορίτσι με παραπάνω κιλά για το ρούχο του

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με πρωταγωνιστή τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό. Ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram. Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο στο οποίο σχολιάζει με αρκετά άσχημο τρόπο μια κοπέλα από διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό δείχνει με νέο βίντεο πως κρύφτηκε στην τουαλέτα του μαγαζιού καθώς η κοπέλα είδε από το instagram την ανάρτησή του και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήση.

Παρακάτω το επίμαχο βίντεο. (Παρότι στην ανάρτηση του χορογράφου το πρόσωπο της κοπέλας φαίνεται κανονικά εμείς σεβόμενοι τα προσωπικά της δεδομένα επιλέξαμε να το κρύψουμε)

Η ανάρτησή του αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες του διαδικτύου που τον κατηγορούν για bullying. 

Παρακάτω θα δεις ενδεικτικά λίγα μόνο από τα όσα γράφονται στο twitter για τον Τάσο Ξιαρχό μετά τη δημοσίευση αυτού του βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον Τάσο Ξιαρχό του έστειλε και ένα μήνυμα θέλοντας να εκφράσει την δικαιολογημένη ενόχλησή της.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Read More

And More