Τάσος Ξιαρχό: Σοκάρει η εξομολόγηση του γνωστού χορογράφου: “Η χειρότερη ανάμνησή μου ήταν, όταν ο μπαμπάς χτυπούσε τη μαμά”

Τον Τάσο Ξιαρχό, τον ξέρουμε χρόνια να χορεύει και να χορογραφεί μεγάλες παραγωγές αλλά και videoclip, διάσημων τραγουδιστών! Ωστόσο ο ταλαντούχος χορογράφος και χορευτής έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το περσινό J2US, στο οποίο εντυπωσίασε μαζί με την Κόνι Μεταξά αλλά και ήταν οι μεγάλοι νικητές του show! Ο Τάσος. συνεργάζεται και φέτος με τον show του Οpen και κάνει όλες τις χορογραφαίες των διαγωνιζόμενων ζευγαριών

O Tάσος, έκανε σήμερα στο instagram, το γνωστό Q & A, δηλαδή δέχθηκε και απάντησε σε ερωτήσεις των followers του. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε σε όλες με απίστευτη ειλικρίνεια και σε μια από αυτές συγκίνησε με την εξομολόγησή  του. Ήταν μια ερώτηση για το ποια είναι η χειρότερη ανάμνησή του και η απάντηση του Τάσου ήταν συγκλονιστική. Η πρώτη μου ανάμνηση. Να χτυπάει ο μπαμπάς τη μαμά!

Με μεγάλη ειλικρίνεια ο Τάσος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την χειρότερη ανάμνηση από αυτά όταν είδε με τα παιδικά αθώα μάτια του αυτό που περιέγραψε παραπάνω!

Στην ερώτηση για το αν έχει παιδικά τραύματα, ο Τάσος απάντησε: Φοβάμαι τους γκρεμούς. Ο μπαμπάς μου οδηγούσε μεθυσμένος γρήγορα στα βουνά στις διακοπές. Όποτε περνάω κοντά από κενό με το αμάξι, ανατριχιάζω

Read More

And More