Τάσος Ξιαρχό: Τα πρώτα λόγια μετά την απόπειρα αυτοκτονίας – Το βίντεο που ανέβασε και κατέβασε

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε πριν λίγη ώρα, με τον Τάσο Ξιαρχό να απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του, ύστερα από την δημόσια κατακραυγή του κόσμου επειδή χλεύασε ένα κορίτσι με παραπάνω κιλά. 

Σύμφωνα με το Live News, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο Μενίδι, όπου πήρε ποσότητα χαπιών και έστειλε ανησυχητικά sms ότι θα αυτοκτονήσει. Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ αλλά και ο πατέρας του.

Πριν λίγη ώρα, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής μέσω ενός μηνύματος που ανέβασε στο Tik Tok, ωστόσο στη συνέχεια το κατέβασε από τον προσωπικό του λογαριασμό. Το βίντεο δημοσίευσαν χρήστες του twitter, που πρόλαβαν να το αποθηκεύσουν πριν το κατεβάσει.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τιβί και ο κόσμος.

Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίζεις να ευχηθείς σε κάποιον να πεθάνει, τότε σκεφτείτε αν όντως του αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε»,  ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του.

Και συμπλήρωσε: «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Δες παρακάτω την ανάρτηση του χορογράφου η οποία μετά από λίγη ώρα κατέβηκε από το Tik Tok:

Read More

And More