Τάσος Ξιάρχος: Απαντά για τη Σουζάνα Κουόλ και την αγωγή που αποκάλυψε ότι του έκανε! [video]

Μέσα από το Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης, ο Τάσος Ξιάρχος έδωσε την δική του απάντηση στα όσα είπε η Σουζάνα Κουόλ για εκείνον στην εκπομπή της Ελέονώρας Μελέτη.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε πώς έχει κινηθεί νομικά εναντίον του χορογράφου, ο οποίος είχε εμφανιστεί σε ένα από τα επεισόδια του reality μόδας για να μάθει στα κορίτσια να περπατούν πάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Ο Τάσος Ξιάρχος δήλωσε πώς δεν γνωρίζει κάτι περί αγωγής, ενώ παράλληλα επεσήμανε πώς πριν μια εβδομάδα συναντήθηκε με τη Σουζάνα Κουόλ και έλυσαν τις διαφορές τους.

«Πριν μία εβδομάδα η Σουζάνα ήρθε στο νυχτερινό μαγαζί που εργάζομαι. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε μετά το GNTM. Είπαμε δυο κουβέντες μεταξύ μας πολύ σωστές και αληθινές. Χαμογελάσαμε, τα βρήκαμε και αγκαλιαστήκαμε. Τρία πράγματα της είπα. Τα κατάλαβε απευθείας και μου είπε πως έχω δίκιο και τελείωσε εκεί η κουβέντα… Δεν αναφέρθηκε σε κάποια αγωγή, τίποτα. Τώρα αν το έκανε εντάξει. Δεν είμαστε και φίλοι για να στενοχωρηθώ. Ίσως να είναι κανένας άλλος λόγος καινούργιος. Δε ξέρω τι μπορεί να είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More