Τάσος Μπερδέσης – Διονυσία Κουκίου: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη συνέντευξη που είχαν δώσει το 2013 στην Τατιάνα Στεφανίδου

Toν Νοέμβριο του 2013 η Τατιάνα Στεφανίδου είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της  τότε στο Star, τον Τάσο Μπερδέση με την τότε σύντροφό του Διονυσία Κουκίου, όταν εκείνος είχε κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη και η αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το τότε ζευγάρι, είχε περιγράψει  στην Τατιάνα πως ο άνθρωπος που είχε αφαιρέσει δυο ζωές στην Πάτρα, είχε βρεθεί στο σπίτι της Διονυσίας όπου έμενε εκεί με τον Τάσο Μπερδέση. Η πρώην Σταρ Ελλάς εξήγησε στην Τατιάνα ότι ήταν φίλη της η σύντροφος του ανθρώπου που φέρεται να έχει κάνει τους δυο φόνους στην Πάτρα.

“Διονυσία Κουκίου: Ζω στην Αθήνα με την αδελφή μου. Η οικογένειά μου ζει στην Πάτρα. Ήμασταν σε προετοιμασία για το γάμο της και μπαινόβγαινε στο σπίτι κόσμος. Η Πάτρα είναι μια μικρή κοινωνία. Η κοπέλα του παιδιού που φέρεται ότι έκανε τη δολοφονία είναι φίλη μου. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Με βοηθούσε να ετοιμάσω το γάμο της αδελφής μου. Και μου είπε ότι έρχεται ο σύντροφος της. Την ώρα που πήγαν να φύγουν έγινε η έφοδος στο σπίτι μας. Μάλιστα ο Τάσος είχε πάει για ύπνο. Μας χτύπησαν την πόρτα και είπαν αστυνομία.

Τάσος Μπερδέσης: Εγώ όταν τον είδα τον ρώτησα τι συνέβη, έχουμε έγκυος γυναίκα και μου είπε όλα καλά. Να πάμε σινεμά… Ήταν λίγο δύσκολο αυτό που τραβήξαμε εμείς.

Δες το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Διάβασε εδώ:Ο Τάσος Μπερδέσης νικητής του Survival Secret είναι ο πυγμάχος που σκότωσαν στη Βάρη

Read More

And More