Τάσος Νούσιας: “Είμαι κάθετος σε αυτό το θέμα, εκεί θέλει εκτέλεση”

Για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο και έχουν να κάνουν με παρενοχλήσεις, βία και κακοποίηση, μίλησε ο Τάσος Νούσιας στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως αυτό το θέμα, είναι ένα θέμα που δε δέχεται καν να το συζητήσει αφού το θεωρεί “κατάπτυστο”.

«Μέσα σε ένα βράδυ έσκασε! Δυστυχώς προς στιγμήν αυτό έχει γίνει μόνο στο θέατρο, ενώ διέπει όλη την κοινωνία. Από την άλλη, ευτυχώς χάρη στο θεατρικό και τον αθλητικό χώρο, γιατί οι υπόλοιποι χώροι κωφεύουν ακόμη, βγήκε προς τα έξω, έστω κι έτσι. Παρ’ όλα αυτά, κι είναι παρήγορο, βλέπω και τα αντανακλαστικά μιας κοινωνίας που πολύ γρήγορα πια, καθημερινά σχεδόν, κάνει καταγγελία, είτε εργοδοτική είτε για παιδιά –σε αυτό το θέμα είμαι κάθετος, εκεί θέλει εκτέλεση, είναι κατάπτυστο, δεν μπορώ ούτε καν να το κουβεντιάσω- και υπό την έννοια του ξεκαθαρίσματος καλώς έγινε», είπε αρχικά ο Τάσος Νούσιας.

Ο Τάσος Νούσιας πρόσθεσε επίσης: «Θεωρώ χυδαίο, αισχρό και κατάπτυστο οτιδήποτε ασκεί εξουσία, δηλαδή βρίσκομαι σε μια θέση ισχύος και ασκώ εξουσία, κι από εκεί αρχίζει η διαστροφή και η διαβολή πολλών πραγμάτων. Θέλει πολλή προσοχή από όλους μας. Ναι, μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση και αντέδρασα ακαριαία. Αυτό το “μαζεύεις” αμέσως, δεν δέχτηκα δεύτερη κουβέντα».

 
 
 

Read More

And More