Τάσος Ποτσέπης: Για συνοριοφύλακας στην Χίο πάει ο Mr “Αγάπη μόνο” – Τι λέει στο TLIFE

Είναι προφανές ότι ο Τάσος Ποτσέπης ονειρεύεται να φορέσει τη στολή και να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Αν κι ένα χρόνο πριν συμμετείχε στο διαγωνισμό για ειδικός φρουρός και είχε αποκλειστεί στο στάδιο των επιτροπών, εκείνος δεν το έβαλε κάτω και δοκίμασε για μία ακόμη φορά την τύχη του, αυτή τη φορά για συνοριοφύλακας.

Σύμφωνα με τους πίνακες που ανήρτησε η ΕΛ.ΑΣ με τους επιτυχόντες της νήσου Χίου, διαθέτει τα τυπικά προσόντα, καθώς φαίνεται να συγκεντρώνει 3.100 μόρια και να έρχεται 9ος στη σειρά κατάταξης ανάμεσα σε 152 συνυποψήφιούς του, οι οποίοι πληρούν τα τυπικά κριτήρια. Αυτό που μένει τώρα είναι να περάσει και από τις ειδικές επιτροπές.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Τάσος Ποτσέπης ήταν βέβαιος ότι θα ντυθεί στα μπλε αφού είχε συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία αλλά τελικά κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ, η οποία τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ειδικός Φρουρός. Ο ίδιος είχε μιλήσει γι’αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη

Μιλώντας στο Tlife.gr, ο Τάσος Ποτσέπης είπε χαρακτηριστικά: “Πριν από περίπου 15 ημέρες, στα μέσα Αυγούστου, παρατήρησα ότι βγήκε μια προκήρυξη από την ελληνική αστυνομία για την συνοριοφυλακή, για τα νησιά του Αιγαίου. Από μικρό παιδί ήθελα να ενταχθώ στην ΕΛ.ΑΣ. Παρά τη μεγάλη ατυχία που είχα στους ειδικούς φρουρούς, λόγω της τρικλοποδιάς που μου έβαλαν, δεν τα παράτησα και δεν το έβαλα κάτω. Ετοίμασα ξανά τα χαρτιά μου. Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος γιατί έχω αναδειχθεί 9ος ανάμεσα σε χιλιάδες συνυποψηφίους μου!

Μόνο ένα πράγμα φοβάμαι κι αυτός είναι ο ίδιος ο Θεός. Έχω πίστη στις δυνάμεις μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Όπως είδατε, δεν το έβαλα κάτω. Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει στη ζωή του, πρέπει πάντα να ελπίζει και να προσπαθεί για το καλύτερο! Εύχομαι αυτή τη φορά και σε αυτή την επιτροπή, να είναι όλα καλά και επιτέλους να με αφήσουν να πραγματοποιήσω το μεγάλο μου όνειρο. Να φορέσω τη στολή της ελληνικής αστυνομίας και να υπερασπιστώ ακόμα και αφιλοκερδώς τους συνανθρώπούς μου στο Αιγαίο που με χρειάζονται!” .

Αυτό που αναμένουμε τώρα να δούμε είναι αν θα γίνει τελικά συνοριοφύλακας στη Χίο ή όχι!

Read More

And More