Τάσος Σοφρωνίου: «Δε με ενδιαφέρει η άποψη αυτών που σχολιάζουν το GNTM για να κάνουν “νουμεράκια”»

Τη δική του απάντηση σε όλους όσοι σχολιάζουν αρνητικά το GNTM έδωσε ο Τάσος Σοφρωνίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και την Έλενα Πολυκάρπου.

«Όποιος λέει ότι διαφωνούμε μόνο για τα νούμερα, δεν έχει έρθει ποτέ σε μια φωτογράφιση, σε ένα στούντιο και δεν ξέρει πως γίνεται μια φωτογραφία μόδας, μια εκδήλωση, μια καμπάνια. Δεν κάνουμε ακριβώς τηλεόραση όπως λένε, κάνουμε μόντελινγκ, έτσι είναι οι συνθήκες απλά το κάνουμε σε πραγματικό χρόνο. Αυτοί που τα λένε αυτά, τα λένε γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να πουν.

Εμείς ταΐζουμε πατεσπάνι το κοινό κι αυτοί σανό; Η πολλή ευγένεια κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Όταν κατηγορείς ένα τηλεοπτικό προϊόν χωρίς να έχεις δει τη συνέχειά του – τώρα είμαστε ακόμα στα casting – και έχουν βγει και τολμάνε και συκοφαντούν και μιλάνε για bullying… Όποιος βρει ένα δευτερόλεπτο αποσπάσματος bullying σε αυτό το πρόγραμμα να έρθει να τον κεράσω καφέ» είπε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Όσο για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή ο Τάσος Σοφρωνίου έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις λέγοντας, «Είχε συμφωνηθεί εξ αρχής η Σοφία Χατζηπαντελή να μείνει μέχρι συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού. Έχουμε guest κριτές, έχουμε καινούργιους coaches…  Αυτό το κάναμε για να κρατάμε το ενδιαφέρον και να μη βαριέται το κοινό». 

Φυσικά, από το “στόχαστρό” του δεν έλειψαν και οι πρωινές εκπομπές που σχολιάζουν το ριάλιτι μοντέλων.

«Οι πρωινές εκπομπές καλά θα κάνουν να βγουν για κανένα ρεπορτάζ και έξω από τα γραφεία τους, να δουν πως ζει ο κανονικός κόσμος, ο κόσμος που υποστηρίζει το GNTM, ο μικρός κόσμος που μας βλέπει στον δρόμο και μας αγαπάει. Δε με ενδιαφέρει η άποψη  των ανθρώπων που θα σχολιάσουν το GNTM για να πάρουν νουμεράκια και αύριο κάτι άλλο. Αυτό δεν είναι σοβαρό ρεπορτάζ, είναι κουτσομπολιό. Εμένα το πρόβλημά μου είναι το να κάθεσαι σε ένα τραπεζάκι, να πηγαίνεις να κάνεις το μακιγιάζ σου και να μιλάς για τα πάντα» είπε ενώ σε ερώτηση σχετική με την Έλενα Χριστοπούλου αρνήθηκε να απαντήσει.

Read More

And More