Τάσος Σοφρωνίου στον Μουτσινά: Το GNTM και η ζωή στο Παρίσι – «Θα μου άρεσε να κάνω μία πολιτική εκπομπή»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τέταρτη 9/11 ο Τάσος Σοφρωνίου.

Ο εκρηκτικός κριτής του GNTM, μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να συμμετέχει στο GNTM, για τη ζωή του στο Παρίσι, αλλά και τις έντονές εκρήξεις στο φετινό ριάλιτι μόδας.

«Για εμένα το GNTM ήρθε σε μια κομβική στιγμή της ζωής μου, γιατί όταν ήμουν πολύ πιο μικρός ήμουν αδαής και το έβλεπα πιο χαλαρά, τώρα ήταν διαφορετικά γιατί επειδή ζω πολλά χρόνια στο Παρίσι έπρεπε να δούμε πως θα το κάνω και πως θα έρχομαι. Μένω 7 χρόνια και διδάσκω σε πανεπιστήμια. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα γιατί ήταν το όνειρό μου».

Έφυγα από την Ελλάδα το 2011, έπρεπε να πάρω μια απόφαση και την πήρα. Είμαι πολύ άνετος τώρα που ζω στο εξωτερικό, μου πάει το Παρίσι πολύ, είναι μια πόλη που σου δίνονται άπειρες ευκαιρίες» είπε αρχικά ο Τάσος Σοφρωνίου. 

«Για μένα είναι μια υπέροχη εμπειρία. 22 Νοεμβρίου γυρνάω σπίτι μου, μετά έρχομαι να κάνω το live του τελικού και μετά ξαναγυρνάω στο σπίτι μου. Ήταν ένα υπέροχο break από την πραγματικότητα του εξωτερικού, δουλεύοντας με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ, σε μια νέα Ελλάδα, κάνοντας τα πράγματα πιο σύγχρονα» είπε για το τέλος των γυρισμάτων του GNTM και την επιστροφή στη βάση του ο Τάσος Σοφρωνίου.

Για το αν το φετινό ριάλιτι έχει περισσότερα «νεύρα» ο Τάσος Σοφρωνίου σχολίασε: «Στην επιτροπή του GNTM βρίσκονται 3 διαφορετικοί άνθρωποι, αυτοδημιούργητοι, τα κορίτσια είναι εξαιρετικά γι’ αυτό και δεν πλακώνονται. Κανένα δεν βγήκε να παραπονεθεί γιατί τις αγαπάμε πραγματικά. Είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο δίνει μια έξτρα δόση μιας πραγματικότητας η οποία είναι λίγο πιο τηλεοπτική».

Ακόμα, ο Τάσος Σοφρωνίου εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να κάνει πολιτική εκπομπή.

Δες όλα όσα είπε ο Τάσος Σωφρονίου στον Νίκο Μουτσινά:

Read More

And More