Τάσος Τρύφωνος: Εξηγεί τον λόγο που δεν «έκοψε» τη δήλωση του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κύπρου “Ήρθε κι έδεσε” βρέθηκε ο Τάσος Τρύφωνος ο οποίος μέσα σε όλα μίλησε και για την δήλωση που του έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε ότι αρκετές φορές έχει κόψει δηλώσεις καλεσμένων του στο μοντάζ προκειμένου να τους “προστατέψει” λέγοντας,

«Έχει τύχει άνθρωποι να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν να μη βάλω κάτι στη συνέντευξη γιατί ήταν κάτι που δεν έπρεπε να πουν, όπως έχει τύχει να το κάνω και από μόνος μου για να προστατέψω ανθρώπους. Μια πολύ σπουδαία τραγουδίστρια για παράδειγμα, μου είπε, “αν κυκλοφορείς με τα μίνι στον δρόμο, πως περιμένεις να μη σε πειράξουν;” και το έκοψα από μόνος μου».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τρύφωνος εξήγησε τον λόγο που δεν έκανε το ίδιο με την δήλωση του Γιώργου Λιάνη ενώ εξέφρασε και την στενοχώρια του με τα όσα ακολούθησαν μετά τη συνέντευξή τους. 

«Τη δήλωση του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θα την πέταγα εάν δεν ήταν γραμμένη στο βιβλίο του δυο χρόνια. Εάν δεν υπήρχε καταγεγραμμένο στο βιβλίο, στο μοντάζ θα το έκοβα. Από τη στιγμή που ήταν γραμμένο στο βιβλίο, και μάλιστα πρόκειται για ένα βιβλίο με μεγάλη προβολή… σκέφτηκα πως ό,τι έχει γραφεί στο βιβλίο πριν δυο χρόνια, είναι γνωστό. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που γίνεται τώρα»

«Ο Γιώργος Λιάνης είναι ένας κύριος, δεν είναι χυδαίος, σου μιλάει και νομίζεις ότι σου μιλάει ένας ποιητής… Ούτε ήθελε να θίξει τη Βουγιουκλάκη ο Λιάνης… Με τις γυναίκες είναι σαν να κρατάει στα χέρια του ένα εύθραυστο λουλούδι αν δεις πως μιλάει γι’ αυτές. Στενοχωρήθηκα με αυτό που έγινε» είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

Read More

And More