Τάσος Χαλκιάς – Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ο απίθανος διάλογός τους στο «The 2night Show», 26 χρόνια μετά το «Λαβ Σόρρυ» (video)

Ο Τάσος Χαλκιάς συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show. Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε στιγμές από την τηλεοπτική του καριέρα και συνομίλησε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής με την αγαπημένη του «Λίλη», Κωνσταντίνα Μιχαήλ, από τη σειρά «Λαβ Σόρρυ», που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Όταν ο Γρηγόρης επικοινώνησε με τη γνωστή ηθοποιό, την πληροφόρησε ότι στο πλατό της εκπομπής βρισκόταν ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός έρωτας της, όταν εκείνη ήταν ακόμα ένα …άβγαλτο κορίτσι! Ο Τάσος Χαλκιάς, με χιούμορ, προσέθεσε ότι καλά έκανε ο παρουσιαστής και διευκρίνισε ότι ήταν ο πρώτος, γιατί μετά η ηθοποιός είχε … τον ακράτητο!

Ο διάλογός τους ήταν πραγματικά απολαυστικός: «Σε παρακολουθούσα όλο το καλοκαίρι, είδα όλα τα μαγιό που φόρεσες, σε όλες τις πλαζ που πήγες… Ήσουν υπέροχη και χαιρόμουν πολύ, γιατί είσαι ακόμα θεοκόμματος!», της είπε ο Τάσος Χαλκιάς! 

Δες τη συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας τους: 

 

Read More

And More