Τάσος Χαλκιάς: «Όσοι ηθοποιοί δεν έφτασαν στα δικαστήρια με το metoo, λανθασμένα διώχθηκαν από τον κόσμο»

Για τις αδικίες που έχει βιώσει ο ίδιος αλλά και για το πως είναι τα πράγματα στον χώρο του θεάτρου μετά το κίνημα #metoo μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει βιώσει την αδικία. Εγώ νομίζω ότι γεννήθηκα και σε μια εποχή που τα πράγματα ήταν ιδιαιτέρως ταραγμένα, τη δεκαετία του 50 που απλώς στηνόσουν σε μια ουρά για να καταφέρεις να πάρεις κάτι που ήταν με δόσεις» είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός, ανέφερε: «Μέσα στον χώρο μας τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν γίνει διάφορα πράγματα. Ορισμένα από αυτά τα θεωρώ ιδιαίτερες υπερβολές και κάποια άλλα τα θεωρώ δίκαια. Κάποιοι οι οποίοι δε φτάσανε στα δικαστήρια, θεωρώ ότι λανθασμένα διώχθηκαν και ο κοσμάκης βιάστηκε πολύ να μαυρίσει ονόματα και πράγματα. Κάποιοι είχαν την τεχνική να επανέλθουν αλώβητοι, κάποιοι άλλοι, όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, δεν έχουν αυτή την τεχνική και δικαίως διαμαρτύρεται.

Το ζήτημα είναι ότι κι εκείνος δε διαχειρίστηκε τα πράγματα πολύ σωστά. Για κάποιους συναδέλφους τα πράγματα επανέρχονται. Ήδη ο κύριος Κιμούλης έχει επανέλθει και μάλιστα θριαμβευτικά».

Read More

And More