Απλήρωτη έμεινε και η Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια!

Το όνομα Caitlin Sanchez μπορεί να μην σου λέει τίποτα, η φωνή όμως της 14χρονης από το Νιου Τζέρσι είναι κάτι που σίγουρα αναγνωρίζεις καθώς μεταξύ 2008 και 2010 ήταν η φωνή της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας! Η Ντόρα είναι από τις δημοφιλέστερες σειρές όχι μόνο στην χώρα μας και η φυσιογνωμία της φιγουράρει σε πολλά προϊόντα όπως σχολικές τσάντες, ρούχα, γραφική ύλη, παιχνίδια, κούκλες κι άλλα πολλά.

Η παιδική σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία ανάμεσα σε μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά σε όλο τον κόσμο ωστόσο η μικρή ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν πληρώθηκε δεκάρα για τα δικαιώματά της από τα DVD, τα διάφορα προϊόντα και την εργασία της για την προώθηση της σειράς. Έτσι η 14χρονη ηθοποιός κάνει μήνυση στην εταιρεία παραγωγής.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής από την μεριά της, χαρακτηρίζει αβάσιμα τα όσα λέει η Caitlin ενώ υποστηρίζει πως έχει αποζημιωθεί πολύ καλά. Παράλληλα υπογραμμίζει πως δυστυχώς η φωνή της Κάιτλιν άλλαξε μεγαλώνοντας και δεν μπορεί πλέον να υποδύεται τον χαρακτήρα της Ντόρας, όπως συνέβη και με την ηθοποιό που υποδύθηκε αρχικά τον ρόλο.

Read More

And More