Tatiana Live: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της Καρολίνας Κάλφα – Τι αναφέρουν τα αγαπημένα της πρόσωπα – Video

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε η κηδεία της Καρολίνας Κάλφα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτιδαίας, στη Χαλκιδική. Οι άνθρωποι που έζησαν στο πλευρό της δημοσιογράφου τα τελευταία χρόνια της ζωής της ήταν και αυτοί που την συντρόφεψαν στον τελευταίο περίπατο της ζωής της. Η οικογένεια και οι φίλοι της βρίσκονταν εκεί για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την αγαπημένη τους, Καρολίνα.

Τραγική φιγούρα ήταν ο μονάκριβος γιος της, Αλέξανδρος, του οποίου η αδικοχαμένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έτρεφε τεράστια αδυναμία. Η εκπομπή Tatiana Live βρέθηκε στην Ποτιδαία Χαλκιδικής και στην κηδεία της Καρολίνας Κάλφα και συνομίλησε με τους γείτονες και τους φίλους της δημοσιογράφου. Όλοι είχαν να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για την δική της Καρολίνα, χαρακτηρίζοντάς την “Αντράκι, ασυμβίβαστη, πρόσχαρη γυναίκα”.

Η μητέρα της ήταν απούσα από την κηδεία, καθώς βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψει ότι η κόρη της έφυγε έτσι ξαφνικά και άδικα από την ζωή.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησαν επίσης τόσο η Φωτεινή Ανέστη – φίλη και συνάδερφος της Καρολίνας – όσο και ο Γιώργος Κομνηνάκης, φίλος της δημοσιογράφου από την Χαλκιδική.

Δες όλα όσα έγιναν στην κηδεία στο βίντεο:

Read More

And More