Tatiana Live: Έξι μήνες φυλάκιση στον εφοπλιστή που χτύπησε την Αλεξία Έβερτ – Όλα όσα αναφέρει η ίδια στην εκπομπή – Video

Πριν τέσσερα χρόνια, η Αλεξία Έβερτ έζησε μια δυσάρεστη εμπειρία, όταν βρισκόταν στο Κολωνάκι και τράκαρε κατά λάθος με το αυτοκίνητό της το φτερό ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, το οποίο τελικά άνηκε σε γιο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Ο νεαρός εφοπλιστής όταν έμαθε το συμβάν, κατέβηκε από το κτίριο στο οποίο βρισκόταν και σε έξαλλη κατάσταση μίλησε άσχημα στην κ. Έβερτ, την απείλησε, την έσπρωξε κάτω, ενώ δεν δίστασε μέχρι και να την κλωτσήσει, όπως καταγγέλλει η ίδια.

Ο νεαρός εφοπλιστής καταδικάστηκε από το Γ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή, για τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ. Η κόρη του εκλιπόντος στελέχους της Ν.Δ, Μιλτιάδη Έβερτ, μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live για τη ψυχική βλάβη που υπέστη, μετά την άσχημη περιπέτεια που πέρασε πριν τέσσερα χρόνια στο Κολωνάκι.

“Αισθάνομαι δικαιωμένη. Εγώ απειλήθηκα ότι θα μου κλείσουν το σπίτι, ότι θα πληρώσω με το αίμα μου το το αυτοκίνητο που χτύπησα ελαφρά. Πέρα από τη σωματική βλάβη που υπέστην, θεωρώ ότι είναι εξίσου ψυχική βλάβη, ηθικό θέμα να σε απειλούν ειδικά άνθρωποι που έχουν εξουσία και δύναμη στην καθημερινότητά σου. Εγώ ακούμπησα ένα αυτοκίνητο, έκανα μια ζημιά σε ένα αυτοκίνητο πανάκριβο, που σε άλλο αυτοκίνητο θα στοίχιζε 500 ευρώ, σε αυτό το αυτοκίνητο θα στοίχιζε 16.000 ευρώ”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο:

Read More

And More