Tatiana Live: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο για το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης – Video

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή Tatiana Live, όσον αφορά τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έχει στα χέρια της ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας, το οποίο δείχνει εικόνες από τα τελευταία μέτρα που διένυσε η άτυχη γυναίκα, λίγο πριν από το σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Οι κάμερες βρίσκονταν σε ένα αγρόκτημα της περιοχής και απαθανάτισαν το αμάξι της 44χρονης Ειρήνης να περνάει σαν σίφουνας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις κάμερες οι οποίες κατέγραψαν το αυτοκίνητο και από τις δύο μεριές. Η περιοχή που καταγράφηκε το βίντεο είναι περίπου 5 με 6 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Μάλιστα, από το συγκεκριμένο βίντεο, προκαλούνται τα εξής ερωτήματα: Στις εικόνες φαίνεται ανοιχτό το παράθυρο του συνοδηγού – Δεν ήταν μόνη της; Γιατί λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος να πήγαινε να αυτοκτονήσει, σε μία απόμερη παραλία, στην οποία για να φτάσει έπρεπε να οδηγήσει πάνω από μία ώρα; Και το πιο σημαντικό: Γιατί δεν βρέθηκε μέχρι τώρα το κινητό της τηλέφωνο το οποίο είχε μαζί της και μάλιστα, μέσω αυτού μίλησε με την κόρη της;

Δες όλες τις λεπτομέρειες του θρίλερ στο βίντεο:

Read More

And More