Tatiana Live: Όλη η αλήθεια για το τροχαίο ατύχημα της Δήμητρας Ματσούκα – Τι αποκαλύπτει η μητέρα της ηθοποιού στην εκπομπή – Video

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα γνωστό, με πρωταγωνίστρια την Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός φέρεται πως προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει, εξαιτίας του γεγονότος πως οδηγούσε ανασφάλιστο αυτοκίνητο. Όμως, όπως έγινε πριν λίγο γνωστό, μέσα από την εκπομπή Tatiana Live, τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν φαίνεται πως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της εκπομπής στην Τατιάνα Στεφανίδου, το αμάξι της Δήμητρας Ματσούκα ήταν σταματημένο στην γωνία Θεμιστοκλέους και Βρεσθένης, με την γνωστή ηθοποιό να μπαίνει μέσα χωρίς να έχει κλείσει την πόρτα της. Τότε ένα άλλο αμάξι έστριψε με μεγάλη ταχύτητα, με συνέπεια να συγκρουστεί με την ανοιχτή πόρτα της Δήμητρας. Τότε η οδηγός και η ηθοποιός αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και κανόνισαν να τα πουν μια άλλη μέρα, καθώς εκείνη είχε παράσταση και βιαζόταν να πάει στο θέατρο.

Μετά από 40-50 μέτρα, όπου η Δήμητρα Ματσούκα είχε ξεκινήσει, την σταμάτησε φίλος της οδηγού, με σκοπό να πάρουν την αστυνομία, λέγοντάς της χαρακτηριστικά “Όχι δεν θα φύγεις”! Τότε η γνωστή ηθοποιός άρχισε να τους παρακαλά να την αφήσουν καθώς είχε παράσταση και έπρεπε να βρίσκεται στο θέατρο. Η Δήμητρα πήρε τη μητέρα της και έκλαιγε, καθώς είχε αγχωθεί ότι έπρεπε να είναι ήδη στο θέατρο και να έρθει εκείνη να μιλήσει με τους άντρες της αστυνομίας!

Η μητέρα της Δήμητρας μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live και περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ταυτόχρονα ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.

Μάλιστα, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου απάντησε και η άλλη πλευρά και συγκεκριμένα ο συνεπιβάτης του αυτοκινήτου, αναφέροντας τα εξής: “Η άλλη πλευρά ισχυρίζεται ότι το όχημα της κ. Ματσούκα ήταν παρκαρισμένο στην Βρεσθένης και Ηρακλέου, σε ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες που απαγορεύεται. Το όχημά της ήταν ανασφάλιστο, κάτι το οποίο κάτι το οποίο διαπιστώθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία και την τροχαία. Η κ. Ματσούκα πήγε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της και την ώρα εκείνη χτύπησε με την πόρτα του οδηγού (δηλαδή τη δική της πόρτα) το άλλο όχημα που έστριβε από δεξιά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές στην πόρτα του συνοδηγού. Το αυτοκίνητό τους υπέστη ζημιές στη δεξιά πλευρά. Εν συνεχεία, η κ. Ματσούκα εγκατέλειψε το όχημα, το οποίο μεταφέρθηκε με γερανό στην τροχαία, καθώς ήταν ανασφάλιστο”.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο:

Read More

And More