Άννα Βαγενά στην Tatiana Live: Η πολιτική, το θέατρο, και τα 44 χρόνια κοινής ζωής με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη!

Καλεσμένη στην Tatiana Live ήταν σήμερα η Άννα Βαγενά. Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μία όμορφη εξομολόγηση στην Τατιάνα Στεφανίδου μιλώντας για όλα! Την πολιτική, το θέατρο, και τα 44 χρόνια κοινής ζωής με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Από τα θέματα που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο είναι και το προσφυγικό. Πολιτικός με έντονες κοινωνικές ανησυχίες, μίλησε για τον αγώνα των ανθρώπων αυτών να φτιάξουν τη ζωή τους μακριά από τον πόλεμο. “Έχουν γίνει πολιτικά λάθη”, τονίζει η Άννα Βαγενά. “Είναι ανοησία να λένε ότι για το προσφυγικό φταίει μόνο η Τασία Χριστοδουλοπούλου”, προσθέτει!

Στη συνέχεια μίλησε για τον επί πολλά χρόναι σύντροφός της και γνωστό τραγουδιστή εξηγώντας ότι η αγάπη τους πια έχει αλλάξει. Μίλησε για προσφυγική αγάπη και συναισθήματα που σπάνια συναντάς. “Κάποια στιγμή που ο Λουκιανός ήταν στεναχωρημένος σκεφτόμουν ‘δε του τυχαίνει τώρα ένας έρωτας να χαρεί λίγο’”, εξηγεί η ίδια.

Μαζί με τον σύζυγό της έφτιαξαν το θέατρο “Μεταξουργείο” όπου παίζεται η παράσταση “Λωξάντρα”. Την φημισμένη πολίτισσα υποδύεται η Άννα Βαγενά και εξηγεί στην εκπομπή ότι έχουν ενσωματώσει στην παράσταση και πολίτικες γεύσεις που μπορούν οι θεατές να γευτούν και στο θέατρο.

“Το “Μεταξουργείο” ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα και τον Λουκιανό”, εξομολογείται στην Tatiana Live.

Read More

And More