Αποκαλυπτική μαρτυρία στην Tatiana Live: “3 μέρες πριν τη δολοφονία είχε λάβει μήνυμα που της έλεγε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο”

Αποκαλυπτική μαρτυρία στην Tatiana Live: “3 μέρες πριν τη δολοφονία είχε λάβει μήνυμα που της έλεγε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο” | tlife.gr

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας τη Δώρας Ζέρμπερη δεν σταματούν. Μια συγγενής της άτυχης εφοριακού μίλησε στην Tatiana Live και εξιστόρησε την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της. Η ίδια μίλησε και για τις απειλές που δεχόταν η 32χρονη!

«Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της. Γιατί σας λέω εδώ και χρόνια έχουμε επαφή συχνή, εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό».

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας για τις απειλές: «Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Δεν μου είπε κάτι, ούτε κάτι φοβάται, ούτε… τίποτα, τίποτα. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε: «Πήρα κι ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο» και εκεί σας λέω τελείωσε. Δεν το αναλύσαμε, γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση και δεν το αναλύσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει…».

READ more