Απόστολος Τζιτζικώστας στην Τατιάνα: Η γνωριμία, η σχέση και ο γάμος με τη γυναίκα της ζωής του Ελεάνα Βλάχου!

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή Tatiana Live ήταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Λίγες ώρες πριν εκλεχθεί ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο γνωστός πολιτικός έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει. Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το διαζύγιο των γονιών του, τη φυγή της μητέρας του στο εξωτερικό, τα παιδικά χρόνια με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του, τον έρωτα και τη γυναίκα της ζωής του Ελεάνα Βλάχου και την πολιτική.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκμυστηρεύεται ότι το διαζύγιο των γονιών του ήρθε όταν ήταν 9 ετών. “Ήταν δύσκολη κι επίπονη διαδικασία”, εξηγεί. Έτσι, μεγάλωσε με τον πατέρα του και με τη δεύτερη σύζυγό του που τον αγάπησε σαν πραγματικό της παιδί. Η μητέρα του ξαναπαντρεύτηκε και έφυγε για το εξωτερικό.

Πριν μπει στον στίβο της πολιτικής και πλεόν στα 37 του να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματός του είχε κάνει πέρασμα από άλλα μονοπάτια. “Μαζί με τα αδέρφια μου δημιουργήσαμε μια κτηνοτροφική μονάδα”, αποκαλύπτει στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Στη συνέχεια μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του. “Με τη γυναίκα μου είχαμε χωρίσει ένα διάστημα. Μετά γύρισα και την παντρεύτηκα”, περιγράφει.

Όσον αφορά το γάμο τους που έγινε σχεδόν μυστικά, εξηγεί: “Ενημερώσαμε τους 30 καλεσμένους του γάμου μας με sms μια μέρα πριν”.

Επίσης, μίλησε για τον σκύλο του τον Κάμελ ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία. Ο ίδιος σχολιάζει πώς ο τετράποδος φίλος του μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλαβαίνει τα συναισθήματά του.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολιτική του σταδιοδρομία αλλά και τις εκλογές της Κυριακής.

Read More

And More