Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Άνθρωπος από το περιβάλλον της αποκαλύπτει στην Tatiana Live λεπτομέρειες για το γάμο!

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους πραγματοποιείται στο όμορφο νησί του Ιονίου, το Σκορπιό. Ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ παντρεύει την κόρη του και φυσικά έχει μεριμνήσει να γίνουν όλα έτσι όπως τα θέλει εκείνη. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, Sergey Chernitsyn αποκάλυψε στην εκπομπή Tatiana Live κάποιες από τις λεπτομέρειες της τελετής.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο λόγος που η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα αποφάσισε να κάνει το γάμο της στο συγκεκριμένο μέρος. “Επέλεξαν τον Σκορπιό γιατί για την Κατερίνα είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο”, είπε. Και συμπλήρωσε: “Της αρέσει πάρα πολύ αυτό το μέρος είναι σαν το δεύτερο σπίτι της”.

Οι καλεσμένοι που θα φτάσουν για το μυστήριο από όλα τα μήκη και πλάτη της γης θα παραμείνουν μέχρι την επόμενη μέρα αλλά κάποιοι άλλοι και τη μεθεπόμενη.

Όσον αφορά το μενού που θα απολαύσουν, ο ίδιος αποκάλυψε: “Θα έχει μεσογειακή κουζίνα, τοπική κουζίνα και ρώσικη κουζίνα”. Για τη μουσική της δεξίωσης επέλεξαν διεθνείς και τοπικούς ήχους.

Τέλος, ο Sergey Chernitsyn εξήγησε το λόγο που θα απουσιάζει η μητέρα της Εκατερίνα. “Η μητέρα δεν θα βρίσκεται στο γάμο. Ήταν σε μία άλλη τελετή που θα βρίσκεται στη Γενεύη”, είπε.

Read More

And More