Ένταση στη συναυλία Ρέμου – Ασλανίδου! Τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι δεν την άφησαν να εμφανιστεί

Μια ξεχωριστή συναυλία αλλά με επεισοδιακό χαρακτήρα ήταν το χθεσινό αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη. (δες εδώ φωτογραφίες) Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας και τα έσοδά της θα ενισχύσουν οικονομικά τις άπορες οικογένειες του Δήμου.

Τον γνωστό μουσικοσυνθέτη τίμησαν με τις φωνές τους ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και η Νίνα Λοτσάρη. Από την βραδιά όμως απουσίαζε αδικαιολόγητα, όπως υποστηρίζει η ίδια, η Μαργαρίτα Γκινοσάτη.

Η τραγουδίστρια εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής Μία πως αν και συμμετείχε κανονικά στις πρόβες δεν την άφησαν να ανέβει στη σκηνή. “Όταν ανέβηκα στην ορχήστρα για να τραγουδήσω, έμαθα εκεί ότι δεν θα λάβω μέρος στην εκδήλωση”, είπε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγο πριν από την συναυλία υπήρξε και μία ένταση με την αστυνομία που έκανε έλεγχο στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Η Βάνα Μπάρμπα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Τατιάνα, εξήγησε τη θέση του Δήμου Γλυφάδας. Η ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης ενώ υποστήριξε ότι η απόφαση να μην εμφανιστεί η Μαργαρίτα Γκινοσάτη ήταν απόφαση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη που ήταν υπέυθυνη για την διοργάνωση της συναυλίας.

Παρέμβαση κατά την διάρκεια της εκπομπής όμως έκανε και η Δ. Γιαννοπούλου, υπεύθυνη εταιρείας παραγωγής. Δικαιολόγησε την απουσία της κυρίας Γκονοσάτη σαν αποτέλεσμα της διαφωνίας που είχε η εταιρεία παραγωγής με την κυρία Θεοδωράκη.

Read More

And More