Η εξομολόγηση της Ε. Μερκούρη στην Τατιάνα: “Μετά την περιπέτεια της υγείας μου φοβάμαι για τη ζωή μου”

Η περιπέτεια της υγείας της Ειρήνης Μερκούρη ήταν κάτι που την φόβισε πολύ. Ωστόσο, κατάφερε να την ξεπεράσει με την βοήθεια του Θεού, όπως η ίδια υποστηρίζει. Η μεγάλη της πίστη ήταν αυτό που της έδωσε δύναμη για να τα καταφέρει. Η ίδια πίστη που την είχε βοηθήσει να ξεπεράσει και την απώλεια της μητέρας της, που πέθανε από καρκίνο.

Η Ειρήνη εξομολογήθηκε στην Τατιάνα το θαύμα που έζησε αλλά και όλα τα συναισθήματά της μετά από τα δύο χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε.

Οι αφόρητοι πόνοι που ένιωσε την οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να αφαιρεθεί μία τεράστια κύστη. “Απλά έκανα το σταυρό μου εκείνη την ώρα”, περιγράφει στο Μίλα η Ειρήνη. “Πιστεύω ότι έγινε θαύμα”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες. Όταν γύρισε στο δωμάτιο κουρασμένη, την πήρε ο ύπνος. “Έρχεται ο Άγιος Δαυίδ και με ξυπνάει, με ταρακουνάει πραγματικά. Αυτό ακούγεται παράλογο και κάποιοι θα πουν, τι λέει η Ειρήνη. Είναι θέμα πίστης”, εξηγεί η τραγουδίστρια.

Η Ειρήνη ήταν κοντά στο Θεό από μικρή, από την ηλικία των 5 ετών που θυμάται τον εαυτό της πήγαινε στην εκκλησία. Έτσι μεγάλωσε. Απλά τώρα έζησε το “θαύμα”, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Όταν έφυγε η μαμά της, σε ηλικία 49 ετών, από καρκίνο η πίστη της έδωσε δύναμη. Εκείνη ήταν τότε 16 χρονών. “Δεν αντεχόταν αλλιώς”, εξηγεί η ίδια στην Τατιάνα. Όταν λοιπόν μπήκε στο χειρουργείο το μυαλό της πήγε κατευθείαν στο κακό. “Ο καθένας μπορεί να το σκεφτεί, ακόμα κι αν δεν έχει ιστορικό”, αναφέρει η τραγουδίστρια.

Δες τι εξομολογήθηκε η Ειρήνη στο Μίλα:

Read More

And More