Η εξομολόγηση του 21χρονου στην Tatiana Live: Η μεταμόσχευση μυελού των οστών και η στήριξη από τη Νατάσα Μποφίλου [vid]

Η εξομολόγηση του 21χρονου στην Tatiana Live: Η μεταμόσχευση μυελού των οστών και η στήριξη από τη Νατάσα Μποφίλου [vid] | tlife.gr

Για την περιπέτεια με την υγεία του μίλησε στην Tatiana Live ο 21χρονος μπασκετμπολίστας. O Γιώργος την ώρα που διέπρεπε στο αγαπημένο του αγώνισμα ήρθε αντιμέτωπος με την λευχαιμία. Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν στο γήπεδο όταν άρχισαν να πέφτουν οι επιδόσεις του και ο προπονητής του συνέστησε να κάνει αιματολογικές εξετάσεις.

Αυτό που τον έσωσε ήταν μία μεταμόσχευση μυελού των οστών. Βέβαια, υπήρχαν και στιγμές που έχανε το κουράγιο του αλλά είχε δίπλα του τη μητέρα του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ισχυρός σύμμαχος του στην προσπάθειά του στάθηκε η Νατάσα Μποφίλιου η οποία τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και συνεχίζει να διατηρεί σχέσεις μαζί του.

Τρία χρόνια μετά βρίσκεται σε αποθεραπεία και ονειρεύεται στη στιγμή που θα επιστρέψει στο παρκέ και μιλάει στην Τατιάνα Στεφανίδου για όσα πέρασε.

READ more