Avon Life: το νέο άρωμα που αποφασίζει να ζήσεις την ζωή σου όμορφα!

Όταν είσαι beauty editor vol. 499.

Όταν είσαι beauty editor, λοιπόν, από τα χέρια σου περνάνε δεκάδες αρώματα πολλές φορές και μέσα στον ίδιο μήνα. Εδώ κάπου να σου πω ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που έχουν signature άρωμα, δηλαδή ένα άρωμα που φοράνε πολλά χρόνια και είναι τόσο χαρακτηριστικό που αν το μυρίσεις στο δρόμο ή όπου βρίσκεσαι αντανακλαστικά περιμένεις να δεις και αυτόν-ή που το φορά. Κι εκείνοι που έχουν fragrance wardrobe, δηλαδή κάμποσα αρώματα που φοράνε ανάλογα με την ώρα της ημέρας, την εποχή, ακόμη και την διάθεσή τους. Ανήκω στην πρώτη κατηγορία παρά τα δεκάδες αρώματα το μήνα. Με άλλα λόγια: είμαι μια πολύ πιστή καταναλώτρια.

Η παραπάνω πρόταση δεν με εκφράζει πια. Όχι, από την στιγμή που μπήκε στη ζωή μου ένα άρωμα που με κάνει να ακούω στο repeat το παρακάτω τραγούδι. Ή κάθε φορά που το φοράω να είναι σαν να ακούω το παρακάτω τραγούδι. Πάτησε play, πάρε το χρόνο σου. Το να ζεις την ζωή σου όμορφα είναι ένα… φσιτ μακριά!

Η Avon έχει ένα ολοκαίνουριο άρωμα για ΄σένα! Διόρθωση: η Avon συνεργάστηκε με τον κορυφαίο σχεδιαστή Kenzo Takada και δημιούργησαν ένα άρωμα που σου αλλάζει την διάθεση για ζωή, σε κάνει να βλέπεις τα πάντα πιο αισιόδοξα και τελικά να ζεις τη ζωή σου όμορφα. Το μαγικό ελιξήριο λέγεται Avon Life, κυκλοφορεί σε αντρική και γυναικεία έκδοση και παρακάτω σου έχουμε συγκεντρωμένα info για το επόμενο signature άρωμά σου!

AVON LIFE: ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Τα συστατικά του αρώματος είναι εμπνευσμένα από τα ταξίδια και τη ζωή του κορυφαίου σχεδιαστή Kenzo Takada. Στην σύνθεση των αρωμάτων, λοιπόν, κυριαρχεί η βιολέτα που χαρίζει μια γλυκιά φρεσκάδα. Το άρωμα για τις γυναίκες διαθέτει επίσης δυναμικά στοιχεία από εσπεριδοειδή και έντονες νότες λευκού τσαγιού, χαρίζοντας διαχρονική θερμότητα και λουλουδάτο χαρακτήρα από λουλούδι ίριδας. Το αντρικό άρωμα διαθέτει μια «μεθυστική» έντονη νότα μπαχαρικών από μαύρο πιπέρι και μία ζεστή, ξυλώδες βασική νότα από ξύλο κέδρους Βιρτζίνια.
Βεβαίως, καμία περιγραφή και καμία νότα δεν περιγράφει τα συναισθήματα που σου δημιουργεί αυτό το άρωμα όταν το φοράς. Ή όταν το μυρίζεις στο παλτό σου, αφού πρόκειται για ένα άρωμα που α) μένει β) ελκύει τους άλλους προς το μέρος σου, σαν να σε περιβάλει μια αύρα θετικής ενέργειας. Είναι το άρωμά σου!

ΚΕΝΖΟ ΤΑKADA: Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ- ΜΥΘΟΣ

Ο Kenzo Takada είναι ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές στον κόσμο με ανατρεπτικά prints στα ρούχα του και μια ιδιαίτερη φιλοσοφία για τη ζωή. Μια φιλοσοφία που βασίζεται στη λογική του να ζεις τη ζωή σου όμορφα. Και είναι το ίδιο mentalite που κατάφερε με τόση επιτυχία να κλείσει μέσα σε ένα μπουκάλι!

Το 1979 δημιουργεί τον δικό του Οίκο μόδας στο Παρίσι που αμέσως γίνεται η πρώτη Ιαπωνική πολυτελής μάρκα στην πόλη του φωτός. Χρόνια μετά έρχεται και η συνεργασία του με την Avon για την οποία ο ίδιος λέει: «Ήθελα να δουλέψω με την Avon για να συνεργαστώ σε μια νέα συλλογή που θα είναι προσιτή σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να αντλώ έμπνευση από την ομορφιά του κόσμου γύρω μου και να τη μετατρέπω σε μια ολοκληρωτικά νέα πραγματικότητα. Η εμπειρία μου με την ομάδα της Avon, μου επέτρεψε να το πραγματοποιήσω αυτό, δουλεύοντας με μερικούς από τους πιο απίστευτους αρωματοποιούς για να δημιουργήσουμε μια σειρά αρωμάτων που αντικατοπτρίζει το κοινό μας πάθος, να ζούμε τη ζωή όμορφα. Τα αρώματα μεταφέρουν την ομορφιά και τη θετικότητα και είναι γεμάτα από το μεγαλείο του φυσικού κόσμου».

To νέο άρωμα Avon Life δημιούργημα του διάσημου σχεδιαστή Kenzo Takada, κυκλοφορεί αυτό το μήνα. Είμαι από αυτές τις τυχερές που το έχω ήδη στο γραφείο μου εδώ και κάποιες μέρες. Και αυτές οι μέρες στο γραφείο έχουν γίνει ξαφνικά πιο χαρούμενες, αισιόδοξες, χαλαρές. Ακριβώς όπως είναι η ζωή με το Avon Life! Ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι η ζωή!

Read More

And More