«Η παπαδιά σύζυγός μου με εγκατέλειψε για άλλη γυναίκα” καταγγέλλει ιερέας – Τι απαντά στην Tatiana Live η 32χρονη πρεσβυτέρα [vid]

«Η παπαδιά σύζυγός μου με εγκατέλειψε για άλλη γυναίκα” καταγγέλλει ιερέας – Τι απαντά στην Tatiana Live η 32χρονη πρεσβυτέρα [vid] | tlife.gr

Να δει τα παιδιά του και σιγουρευτεί ότι θα μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον ζητούσε, με έκκληση στην Tatiana Live, ένας 41χρονος ιερέας από τη βόρεια Ελλάδα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι μετά από μία κρίση στο γάμο τους είδε την οικογένειά του να διαλύεται και δεν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τα τρία του παιδιά.Η παπαδιά σύζυγός μου με εγκατέλειψε για μια άλλη γυναίκα”, υποστήριξε ο ιερέας.


Τα παιδιά έφυγαν με την μητέρα τους η οποία προφασίστηκε ότι πάει να δει τους δικούς της στην γενέτειρά της, μια ευρωπαική πόλη, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Η 31χρονη πρεσβυτέρα απαντά στις καταγγελλίες του συζύγου της μιλώντας στην Tatiana Live.

“Ο παπάς καταρχήν ήταν πάρα πολύ ζηλιάρης. Και σε φιλενάδα να πήγαινα ή παρέες να είχα δε γούσταρε καμία. Δεν έκανε να κάνω εγώ παρέα, με καμία”, περιγράφει η 31χρονη σύζυγος του ιερέα εξηγώντας πως ο γάμος της είχε πολλά χρόνια προβλήματα. “Είχαμε πολλές φασαρίες με τα παιδιά μέσα στο σπίτι, δεν καταλάβαινε”, υποστηρίζει η ίδια.

READ more

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου