Κ. Αργυρός: Όλα όσα αποκάλυψε στην Τατιάνα!

Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ολοκληρώθηκαν οι εκπομπές του Μίλα για την φετινή σεζόν. Η Τατιάνα υποδέχτηκε στο πλατό ένα ιδιαίτερα αγαπημένο της παιδί με το οποίο είχε την χαρά να συναντηθεί και στο ξεκίνημά του, όταν συμμετείχε στο Fame Story.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για όλα, έπαιξε “ραντεβού στα τυφλά” αλλά και ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες με τις οποίες ξεσηκώνει τους θαμώνες στο Posidonio. Ο Κωνσταντίνος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της πορείας του στο τραγούδι, τα σχόλια που έχει δεχτεί για τη φωνή του και τη φημολογούμενη ομοιότητά της με αυτή του Αντώνη Ρέμου.

“Ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος με μια σπουδαία καριέρα, φανταστικά τραγούδια. Τον θαύμαζα από μικρός και είναι αξιοζήλευτη η πορεία του. Τώρα μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που έβλεπα από μικρός και μου άρεσε η πορεία τους. Εγώ έκανα ένα μουσικό ξεκίνημα με τον Γιώργο Θεοφάνους – που έχει δώσει πολλά τραγούδια και σπουδαία στον Αντώνη, αλλά δεν ακούω κάτι παρόμοιο στη φωνή μου με τον Αντώνη”, υποστήριξε.

“Πέρασα από πολλά σκαλοπάτια και δυσκολίες στο επαγγελματικά του. Αν τα είχαμε όλα έτοιμα, θα ήμασταν όλοι τυχεροί. Στην αρχή ήμουν σε μια εταιρία που δεν με πίστευε και πολύ. Είχα κάνει ένα single τότε, αλλά πλέον είμαι στην Cobalt και πιστεύω ότι θα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί” παραδέχτηκε στην Τατιάνα.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More