Κωνσταντίνος Αργυρός στην Τατιάνα: Η επιτυχία για… “δεύτερη φορά”, τα extreme sports και η αδυναμία του στα παιδιά!

Είναι μόλις 28 ετών και έχει καταφέρει να καταξιωθεί στο χώρο του και να ηγείται τα δύο τελευταία χρόνια σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της Αθήνας. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι νέος, πετυχημένος αλλά και αυθεντικός και αναμφισβήτητα ωραίος! Φέτος, κυκλοφορεί την τρίτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά και ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Μετά τον δίσκο “Παιδί Γενναίο”, που τον καθιέρωσε ως τον πιο επιτυχημένο νεαρό λαϊκό τραγουδιστή, κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο “Δεύτερη φορά”.

Την ίδια ανταπόκριση που βρίσκει και στις σελίδες του στα social media όπου φροντίζει ο ίδιος να απαντάει στα μηνύματα που του στέλνουν οι χιλιάδες θαυμαστές του.

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στο πλατό του Μίλα όχι μόνο για να παρουσιάσει live τα τραγούδια του νέου του δίσκου αλλά και για να μιλήσει με την Τατιάνα για όλα. Πιο ώριμος από ποτέ, εκμυστηρεύτηκε σε τι δεν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία, μίλησε για τον έρωτα, για τα βήματά του στην μουσική, για την αγάπη του για τα extreme sports ενώ τόνισε πώς moto της ζωής του είναι το: “Να ζεις την κάθε σου στιγμή σαν να είναι η τελευταία”. Προσπαθεί να το εφαρμόζει όσο πιο πολύ μπορεί!



Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More