Λήδα Ματσάγκου στην Tatiana Live: Τα παιδικά χρόνια στο Βόλο, οι σπουδές στη Νομική και η αποχή από την τηλεόραση!

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή Tatiana Live ήταν η Λήδα Ματσάγγου. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στο Βόλο, για τις σπουδές στη Νομική, την αποχή από την τηλεόραση καθώς και τον θεατρικό της ρόλο.

Η Λήδα είναι μία από τις πιο αξιοπρεπείς παρουσίες στο χώρο της καθώς έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους. Από όλους τους ρόλους που έχει κάνει ο πιο σημαντικός ήταν αυτός της μητέρας. Έχει έναν 9χρονο γιο που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η ίδια δήλωσε πως δεν θα έλεγε όχι σε ένα καθημερινό σίριαλ γιατί οι εποχές είναι διαφορετικές, ενώ μια τηλεοπτική συνεργασία που θυμάται με αγάπη είναι η τελευταία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Δυο μέρες μόνο».

«Ήταν και ο ρόλος που μου άρεσε πάρα πολύ πέρα από τη συνεργασία με το Χριστόφορο που προσέχει τις λεπτομέρειες» ανέφερε, ενώ στη συνέχεια «Αυτό παλιά ίσως να το απέφευγα γιατί ήταν κάπως άλλες εποχές. Τώρα οι εποχές έχουν λίγο αλλάξει. Είχες την επιλογή τότε και τώρα έχει αλλάξει και αυτή η «ρετσινιά» του καθημερινού.

Φέτος, την συναντάμε θεατρικά στο έργο “Διονυσιακή νύχτα. Για τον απαιτητικό της ρόλο στην παράσταση μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Read More

And More