Ληστεία ή προσωπικές διαφορές το κίνητρο της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας μέσα στο Β’ Νεκροταφείο; Τι λέει φίλος της στην Tatiana Live

Ληστεία ή προσωπικές διαφορές το κίνητρο της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας μέσα στο Β’ Νεκροταφείο; Τι λέει φίλος της στην Tatiana Live | tlife.gr

Έκκληση κάνει η οικογένεια της 32χρονης Δώρας για να βρεθούν μάρτυρες για τη δολοφονία της στο νεκροταφείο. Η άτυχη κοπέλα επισκεπτόταν τακτικά τον τάφο του φίλου της Γιάννη. Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε φίλος της που την γνώριζε μέσω του Γιάννη και μάλιστα είχαν μιλήσει μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία.

“Εγώ ήμουν κολλητός με τον Γιάννη, αυτή ήταν κολλητή με τον Γιάννη και όταν τον χάσαμε τον φίλο μας ας πούμε ότι εκείνη δηλαδή ήρθε πιο κοντά σε εμένα, γιατί ένιωθε μόνη της”, λέει στην εκπομπή του Epsilon.

“Την είχε πάρει από κάτω, δηλαδή όντως είχε πάει σε ψυχολόγο που μου είχε πει, προσπαθούσε να κάνει μία θεραπεία ψυχολογική. Τον είχε σαν φίλο πολύ καλό. Την τελευταία φορά που μου μίλησε μου είπε ότι αν είχα ζωή δύο χρόνια θα έδινα τον ένα χρόνο να γυρίσει πίσω ο Γιάννης για να είμαστε μαζί”, πρόσθεσε.

READ more