Ν. Καραγιάννη: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο με δική της απόφαση και όσα είπε ο γιατρός της!

Μετά από 11 μέρες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο, η Νανά Καραγιάννη αποφάσισε να συνεχίσει τη θεραπεία της από το σπίτι και πήρε εξιτήριο με δική της θέληση. Mέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Νανά κατάφερε να πάρει πέντε κιλά και καλυτερέψει αρκετά η κατάστασή της αλλά χρειαζεται συνεχή παρακολούθηση από τον γιατρό της κο Σωτήρη Αδαμίδη.

Ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή Μίλα: «Σε περίπτωση που δεν είχε μπει εκείνη την ημέρα με την παρέμβαση της κυρίας Στεφανίδου, η Νανά μπορεί να μην ήταν στη ζωή. Το λέω εντελώς συνειδητά, με βάση την εικόνα που πήρα από τις πρώτες αναλύσεις. Ήταν ήδη ένα βήμα πριν το τέλος». Και συνέχισε: «Το μεγάλο στοίχημα είναι να πείσει τον εαυτό της να τραφεί. Είναι καταστρεπτικό. Εκείνο το οποίο υπάρχει είναι μια τρομακτικά άσχημη εικόνα και πρέπει να είναι γνωστό ότι έτσι καταντούν όλα τα κορίτσια, τα οποία ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις».

Την άποψή της εξέφρασε και η Τατιάνα Στεφανίδου για το εξιτήριο της Νανάς:
«Πρέπει να τονίσω ότι μετά το νοσοκομείο που της προσέφερε μια κατάσταση οργανική καλύτερη, η γνώμη μου είναι ότι η Νανά Καραγιάννη δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της. Αυτή η νόσος είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και δύσκολη. Η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να το παλέψει μόνη της και ότι θα πρέπει να μπει σε κάποιο ειδικό κέντρο και να έχει βοήθεια για να το παλέψει. Εύχομαι ολόψυχα η απόφασή της να πάει σπίτι και να συνεχίσει τη νοσηλεία στο σπίτι να είναι σωστή. Εγώ διαφωνώ μ’ αυτή την απόφαση, όμως θα είμαστε κοντά της σε ότι κι αν έχει αποφασίσει», είπε η Τατιάνα.

Read More

And More