Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιάννη Βόγλη! Βίντεο

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Γιάννη Βόγλη. Ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Η πορεία του όμως στον χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου θα μας κάνει να τον θυμόμαστε πάντα. Συνεργάτες και φίλοι αλλά και απλοί θαυμαστές της δουλειάς και της προσωπικότητάς του μίλησαν στην Tatiana Live για τον Γιάννη Βόγλη.

“Είχα την τιμή να είμαι μαζί, στην τελευταία θεατρική παράσταση δυστυχώς, στον θείο Βάνια. Ήταν ο θεατρικός μου πατέρας. Ένας εξαίσιος άνθρωπος κι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, με διακριτικότητα, με πάθος για τη δουλειά του, με φοβερή αγάπη”, είπε ανάμεσα σε άλλα ο Στέλιος Μάινας ενώ αποκάλυψε ότι είχε σχέδια για την στιγμή που θα έβγαινε από το νοσοκομείο.

“Το θέατρο οφείλει πάρα πολλά στον Γιάννη Βόγλη. Ο Γιάννης έχει υπηρετήσει πιστά τη δουλειά του κι ενώ είναι πολύ γνωστός κυρίως στον κινηματογράφο, έχει υπηρετήσει πολύ πιστά το θέατρο”, λέει η Αιμιλία Υψηλάντη για τον σπουδαίο ηθοποιό.

“Από τους λίγους ανθρώπους, ξεχωριστός άνθρωπος και ξεχωριστός καλλιτέχνης. Ολοκληρωμένος καλλιτέχνης”, τον περιγράφει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δες το “αντίο” τους στον Γιάννη Βόγλη!

Αρκετοί ήταν κι αυτοί που μίλησαν για εκείνον μέσα από τις σελίδες τους στα social media. “Μόλις το διάβασα..πάντα τον θαύμαζα,πάντα θα τον εκτιμώ. Καλό ταξίδι….”, έγραψε στο twitter ο Χρήστος Δάντης. Δες εδώ περισσότερα!

Read More

And More