Στο εδώλιο και η αδερφή της 23χρονης Φαίης – Τι λέει ο δικηγόρος της στην Τατιάνα

Σοκαριστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη. Στο “σκαμνί” θα καθίσει, δίπλα στον κατηγορούμενο σύντροφό της, Βαγγέλη Στεφανάκη και η αδελφή της, η οποία κατηγορείται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Ο δικηγόρος της αδελφής της Φαίης, Θανάσης Πλεύρης, μιλώντας στην εκπομπή “Μίλα” αγια τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η πελάτισσά του, είπε:
“Θέλω να αναφέρω για την ενημέρωση ότι έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου γιατί οι κατηγορίες της εντολέως μου για την ψευδορκία και την υπόθαλψη εγκληματία ήταν γνωστές, δύο πλημμελήματα τα οποία έχουμε πει τις θέσεις μας και θα κριθούμε στο δικαστήριο. Αυτό όμως που υποστήριζε η πλευρά του κατηγορουμένου είναι ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία πριν από το συμβάν… Έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και αποδείχθηκε ότι όχι μόνο δεν μίλησε εκείνο το βράδυ αλλά ούτε τις προηγούμενες ημέρες και για αυτό το λόγο οι όποιες κατηγορίες έχουν παραμείνει σε βαθμό πλημμελήματος. Η εντολέας μου έχει κάνει ένα λάθος το οποίο αξιολογείται αλλά να της αποδοθεί η ευθύνη που της αναλογεί”

Στην εκπομπή όμως μίλησε κι ένας από τους φίλους της Φαίης, ο Αλέξανδρος, ο οποίος υποστήριξε ότι η στάση της αδελφής της στο νοσοκομείο ήταν κάπως αδιάφορη όσο περνούσαν οι μέρες. “Συνάντησα την αδελφή της Φαίης τα ξημερώματα στο νοσοκομείο. Δεν μίλαγε καθόλου. Μόνο έκλαιγε. Τουλάχιστον μαζί μου δεν αντάλλαξε κάποια κουβέντα. Ωστόσο, τις άλλες μέρες το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Ερχόταν όποτε ήθελε, έφευγε, δεν μίλαγε σε κανέναν….Ήταν αδιάφορη!” είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More