Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε 30χρονος στο Ρέθυμνο – Τι λέει ο ίδιος στην Tatiana Live

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε 30χρονος στο Ρέθυμνο – Τι λέει ο ίδιος στην Tatiana Live | tlife.gr

Δύο φίλοι περπατούσαν στους δρόμους τους Ρεθύμνου, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν άγνωστοι άνδρες και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν. “Έχω βγει από το νοσοκομείο αλλά χρειάζεται να πηγαίνω με βλέπει οφθαλμίατρος και οι υπόλοιπο γιατροί οι οποίοι παρακολουθούν την κατάσταση του κεφαλιού μου”, λέει ο 30χρονος στην εκπομπή Tatiana Live.

“Γενικά τα συμβάντα που έχουν προηγηθεί στο Ρέθυμνο, υπάρχει μια προϊστορία επίθεσης σε διάφορους τύπους, άτομα τα οποία θεωρούνται ευάλωτα για τον οποιονδήποτε λόγο είτε γιατί δεν είναι Ρεθυμνιώτες είτε επειδή δεν είναι Κρητικοί, είτε επειδή δεν είναι Έλληνες είτε επειδή μπορεί να ανήκουν σε κάποια μειονότητα και τα θεωρούν γενικά οι Κρητικοί πιο ευάλωτα αυτό είναι γνωστό. Όποιος ζει στην Κρήτη καταλαβαίνει ότι υπάρχει μια κουλτούρα κρητικής ‘καφρίλας’”, συνεχίζει ο ίδιος απαντώντας για τον λόγο που τους επιτέθηκαν.

Ένας 20χρονος και ένας 22χρονος που συνελήφθησαν από την αστυνομία μετά την αναγνώρισή τους από το θύμα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι. Και οι δύο αρνούνται πως ήταν οι δράστες του ξυλοδαρμού. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει ακόμα ένα άτομο.

READ more