Βαλάντης στην Τατιάνα: Ο χωρισμός, ο 8χρονος γιος του και η “επίθεση” σε Πάριο – Αλεξίου -Γαλάvη!

Ο Βαλάντης βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα και μοιράστηκε με την Τατιάνα πράγματα για την προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή.

Ο τραγουδιστής δηλώνει πιο ώριμος μετά από τις επιττυχημένες σχέσεις που είχε. “Δεν μου αρέσουν οι περιορισμοί σε μία σχέση”, δηλώνει αναφέροντας πως όλα τα πάθη του τον έκαναν να συνειδητοποήσει πόσο άστατος είναι. “Οι γυναίκες που ήταν στη ζωή μου προσπαθούσαν να με αλλάξουν”, πρόσθεσε.

Υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με την Έλενα Γκρέκου, με την οποία χώρισε αφού απέκτησαν ένα αγοράκι. Λίγο αργότερα, παντρεύτηκε την νέα του σύντροφο, Κατερίνα, με την οποία έχει ένα κοριτσάκι και τώρα… χωρίζουν.

Μίλησε λοιπόν για τον χωρισμό του, για το ότι πλέον κάνει νέα αρχή και ζει μαζί με τον 8χρονο γιο του, για τις solo εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ενώ “επιτέθηκε” για μία ακόμη φορά σε μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες!

Ο τραγουδιστής επανέλαβε αυτό που είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή του: “Δεν θα έπρεμε να τραγουδάνε ακόμα ο Πάριος, η Γαλάνη και η Αλεξίου.” Ο Βαλάντης ανέφερε πως έχει ακούσει πρόσφατα την φωνή της Χαρούλας Αλεξίου αλλά και του Γιάννη πάριου και δεν ακουγόταν…

Τέλος, ανέφερε πως δεν θέλει να βλέπει ούτε παραμορφωμένα άτομα από σιλικόνη και πλαστικές και δεν θα ήθελε να βλέπει την Μαρινέλλα παραμορφωμένη να τραγουδάει.

Δες ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη!

Read More

And More