Τατιάνα Μπλάτνικ: Έκλεψε τις εντυπώσεις με δημιουργία Celia Kritharioti στο πλευρό του Νικόλαου

Στην Αυστραλία βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος. Ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και η σύζυγός του ταξίδεψαν στη μακρινή ήπειρο έχοντας προγραμματισμένες επισκέψεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Και οι δύο λατρεύουν τις αποδράσεις και δεν χάνουν την ευκαιρία να γνωρίζουν νέα μέρη και ειδικά όταν μπορεί αυτό να συνδυαστεί με δράσεις για καλό σκοπό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αυστραλία το ζευγάρι έδωσε το παρών στο One Greece Gala του The Hellenic Initiative. Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκλεψε τις εντυπώσεις με μία ροζ κρεπ δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture. Έλαμπε στο πλευρό του Νικόλαου που φορούσε ένα μαύρο κοστούμι.

Οι δυο τους αλλά και όλοι οι καλεσμένοι στη λαμπερή εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που βρέθηκε στο Σίδνευ για τον ίδιο σκοπό.

Εκτός απο το Σίνδευ, η Τατιάνα και ο Νικόλαος έχουν επισκεφτεί την Μελβούρνη (δες εδώ τις εντυπωσιακές εικόνες που έχουν ανεβάσει στα social media τους) ενώ επόμενος σταθμός τους είναι το Περθ.

Read More

And More