Τατιάνα Μπλάτνικ: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο πάρτι έκπληξη του Νικόλαου! [pics,vid]

Μπορεί πριν λίγο καιρό να είχαν κυκλοφορήσει φήμες για σύννεφα στο γάμο τους, η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος όμως φαίνεται να είναι στα καλύτερά τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του έγγαμου βίου τους. Η σύζυγός του μάλιστα, με αφορμή τα 50α γενέθλια του Νικόλαου οργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη και εντυπωσίασε.

Επιλέγοντας μια δημιουργία της Celia Kritharioti, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε σε γνωστό χώρο στην παραλιακή και οργάνωσε ένα μοναδικό πάρτι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για τον Νικόλαο.

«Τι νύχτα και αυτή! Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να κρατήσουμε το πάρτι γενεθλίων μυστικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρύσανθο Πανά για τη μαγική νύχτα. Προσωπικά, δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά λατρεύω να τις οργανώνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Λίγο μετά τα μεγάλα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Νικόλαου με τίτλο “Aegean Dessert” στο Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης, τρο ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με μια ξεχωριστή εκδήλωση και πολλές εκπλήξεις.

Η εντυπωσιακή δημιουργία της Σήλιας για την Τατιάνα Μπλάτνικ!

Read More

And More