Τατιάνα Μπλάτνικ: Επέστρεψε στην Αθήνα και αποκάλυψε τι της έλειψε, όσο ήταν στην Αυστραλία!

Για δυο εβδομάδες έλειψε με τον σύζυγό της Νικόλαο στην Αυστραλία και τώρα, η Τατιάνα Μπλάτνικ, επέστρεψε στην αγαπημένη της καθημερινότητα. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του έκαναν ένα προγραμματισμένο ταξίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Αδελαΐδα και το Ντάργουιν της Αυστραλίας και γύρισαν στη βάση τους, έχοντας αποκτήσει μοναδικές εμπειρίες.

Μετά από δυο εβδομάδες στο εξωτερικό όμως, και παρά τη συνεχή εξερεύνηση και ανθρωπιστική βοήθεια που έδωσαν, ο Νικόλαος και η Τατιάνα είναι και πάλι πίσω στο σπίτι τους στην Αθήνα. Γεγονός που φαίνεται πως τους ευχαρίστησε πολύ.

“Μετά τις δυο εβδομάδες στο εξωτερικό, η επιστροφή στην πρωινή ρουτίνα μου, είναι αυτό που μου έχει λείψει”, έγραψε στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ και ανέβασε φωτογραφίες με το πρωινό της, αλλά και τον τετράποδο φίλο της!

After being away from home for two weeks, my morning routine is one of the things I missed most. #home #kitchen #breakfast #rumi #greekhoney #greekyoghurt #seasonalliving #reasonsilovegreece #naturalandhealthyliving #healthystart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik) στις

Read More

And More