Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ιδιαίτερη ανάρτηση για τα γενέθλιά της – «Αφιερώστε λίγο χρόνο για να νιώσετε ευγνωμοσύνη»

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα, Κυριακή 27/8 για την Τατιάνα Μπλάτνικ, καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Η σύζυγος του Νικόλαου γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της και τους φίλους της, ενώ δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. 

H Τατιάνα Μπλάτνικ κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται να είναι καθισμένη στο κρεβάτι της, με ένα κέικ καρότου και τον σκύλο της.

«Για όσους με ξέρουν – δεν κάνω γενέθλια… Αλλά κέικ καρότου στο κρεβάτι μια Κυριακή χωρίς ενοχές – αυτό είναι για μένα τα πιο χαρούμενα γενέθλια!

Σήμερα είναι για μένα μια υπενθύμιση για το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και η οικογένεια και πόσο πραγματικά είναι τα απλά πράγματα που κάνουν τη ζωή ξεχωριστή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τα μηνύματα, τα κέικ, τα μήλα, το φρέσκο μέλι, την κατασκευή βραχιολιών, τα μπαλόνια, τα βίντεο και τις εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής! αλλά κυρίως, που νιώθω τόση αγάπη. Ευχαριστώ όλους εσάς που μου θυμίσατε ότι πρέπει να γιορτάσουμε κι εμείς. Να το πω;

Χρόνια πολλά σε μένα! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να νιώσετε ευγνωμοσύνη για τα απλά πράγματα και μην ξεχνάτε – ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ – γι’ αυτό, γιορτάστε! Είστε η μαγεία που περιμένετε», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More