Τατιάνα Μπλάτνικ: Η συγκινητική συνάντηση με την μητέρα της μετά από 8 μήνες!

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και χαρούμενη ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η κομψή και χαμογελαστή σύζυγός του Νικόλαου κατάφερε μετά από 8 ολόκληρους μήνες να συναντηθεί με την μητέρα της Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν. Μητέρα και κόρη πόζαραν αγκαλιά και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν.

Η αλήθεια είναι πως η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και την αντιμετωπίζει σαν την καλύτερή της φίλη. Ωστόσο, η εξάπλωση του κορονοϊού και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή του, εμπόδισαν τις δυο γυναίκες να ταξιδέψουν και να συναντηθούν. Φυσικά, οι δυο τους ήταν σε συχνή επικοινωνία καθ’ όλη την περίοδο της καραντίνας, αλλά τώρα, μετά από 8 μήνες κατάφεραν να κάνουν το μεγάλο… reunion!

«Επιτέλους ξαναβρεθήκαμε μετά από 8 μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Μπλάτνικ κάτω από τη φωτογραφία τους, αναφέροντας πως η μητέρα της, της έλειψε πολύ το τελευταίο διάστημα.

«Ποιος σας έχει λείψει περισσότερο; Ελπίζω όλοι να έχετε συναντηθεί ξανά με τους αγαπημένους σας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More