Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος Γλίξμπουργκ: Oι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους με αφορμή την επέτειό τους

Έντεκα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες 25 Αυγούστου η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το 2010 έπειτα από επτά χρόνια σχέσης σε μια παραμυθένια τελετή που είχε λάβει χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες.

Με αφορμή την επέτειό τους το ζευγάρι επέλεξε να προχωρήσει σε δυο Posts στο instagram δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες από τη μέρα εκείνη.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, από πλευράς της, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της, κρατώντας ένα ποτήρι με κοκτέιλ και τσουγκρίζοντας με τον σύζυγό της, μετά τον γάμο. Την φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Χαρούμενη επέτειο. Στην υγειά ενός ακόμη ταξιδιού γύρω από τον ήλιο. Σε ευχαριστώ για τη ζωή μαζί μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Ο Νικόλαος από τη δική του πλευρά δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία του τότε νεόνυμφου ζευγαριού, που κάθεται στην νυφική άμαξα και χαμογελά γλυκά. «Χαρούμενη επέτειο. 11 χρόνια ευτυχίας, ανυπομονώ για τα επόμενα 11 χρόνια», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince Nikolaos (@skylightchaser)

Read More

And More