Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Η ιστορικής σημασίας παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο και η βραδινή τους εμφάνιση!

Η ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου στην Ελλάδα έχει μπει σε όμορφους ρυθμούς. Το ζευγάρι απολαμβάνει την παραμονή τους στη γενέτειρα του γιου του τέως βασιλιά και έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Έντονη είναι και η κοινωνική αλλά και η φιλανθρωπική τους δράση. Το ζευγάρι δίνει συχνά το παρών σε εκδηλώσεις και σημαντικές βραδιές. Πάντα συνοδεύοντας ο ένας τον άλλο.

Πριν λίγες μέρες, ο Νικόλαος έκανε μία ιστορικής σημασίας εμφάνιση. Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, σε εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών του 4ου “Αthens Democracy Forum” των New York Times με θέμα “Religion, Migration Power and Money”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που μέλος βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας δίνει το “παρών” στο Προεδρικό Μέγαρο (που το κτίριό του είναι γνωστό και ως Νέα Ανάκτορα), μετά το τέλος της Βασιλείας στην Ελλάδα. Πριν από 12 χρόνια, επί προεδρίας Κωστή Στεφανόπουλου, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία να ξενάγησαν τα μέλη της οικογένειάς τους στο κτήριο που διέμεναν μέχρι και πριν την αλλαγή του πολιτεύματος.

Τις επόμενες μέρες, ο Νικόλαος και η Τατιάνα βρέθηκαν και σε άλλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του “Athens Democracy Forum”. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε Στοά του Αττάλου.

Read More

And More