Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Οικογενειακά Χριστούγεννα στην Ελβετία! [pic]

Μπορεί πλέον να ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος έκαναν μια μικρή απόδραση στην Ελβετία, με σκοπό να περάσουν τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Νικόλαου και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν στην πόλη Gsteig, ώστε να δουν την μητέρα της Τατιάνας. Εκείνη και η μαμά της είναι αρκετά δεμένες – όπως άλλωστε φαίνεται από τους λογαριασμούς των δύο γυναικών στο Instagram – και δεν γινόταν να περάσουν χώρια αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Έτσι το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας της Τατιάνας και έφαγαν όλοι μαζί την παραμονή Χριστουγέννων. Η Blanca Brillembourg δεν παρέλειψε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το τραπέζι με την Τατιάνα και τον Νικόλαο. Η ίδια δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο από τις γιορτές, από την στιγμή που η αγαπημένη της κόρη και ο σύζυγός της βρίσκονται εκεί για τα Χριστούγεννα!

“Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο σπίτι με τον άγγελό μου, την Τατιάνα και τον Νικόλαο”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η μητέρα της.

Δες την φωτογραφία:

Read More

And More