Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Ποζάρουν αγκαλιά στα χιόνια!

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος απολαμβάνουν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους στην Αθήνα. Τα τελευταία τρία χρόνια που ζουν μόνινμα στην πρωτευούσα τους βλέπουμε συχνά σε κοσμικές εμφανίσεις παρόλο που και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων.

Βέβαια, οι δυο τους φροντίζουν να μοιράζονται και κάποιες προσωπικές τους στιγμές μέσα από τα social media τους. Μία από αυτές ήταν και η οικογενειακή τους εξόρμηση στα χιόνια. Το ζευγάρι χάρηκε μαζί με το σκύλο του την χιονόπτωση στην πρωτευούσα.


Πώς είναι μια καθημερινή ημέρα τους όμως; “Είναι γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις και αρχίζει από πολύ νωρίς το πρωί βγάζοντας βόλτα τον Ρούμι μαζί με τον Νικόλαο στο βουνό της Πεντέλης, κοντά στο σπίτι μας. Είναι μια ώρα που αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Από τις δέκα και μετά και ως αργά το απόγευμα, η ημέρα είναι γεμάτη συναντήσεις, πάντα με διαφορετικούς ανθρώπους και για ενδιαφέροντα project. Και η ημέρα τελειώνει συνήθως στην κουζίνα, τον χώρο που με βοηθά να αποφορτιστώ και να ηρεμήσω. Η μαγειρική είναι για μένα μια μορφή θεραπείας”, περιέγραψε η Τατιάνα, σε μία σπάνια συνέντευξή της, στο Βημαgazino.

Read More

And More