Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Βραδινή έξοδος στην Αθήνα! [pics]

Από την ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου – πριν οκτώ χρόνια – η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος είναι αχώριστοι! Το ζευγάρι, μάλιστα, εδώ και αρκετά χρόνια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα που τόσο αγαπά. Η Τατιάνα και ο Νικόλαος κάνουν συχνά βραδινές εξόδους είτε σε θεατρικές παραστάσεις, είτε σε συναυλίες είτε σε εκθέσεις ζωγραφικής, καθώς ως γνωστόν και οι δύο είναι λάτρεις της τέχνης.

Έτσι και το βράδυ της Τετάρτης, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, ώστε να δώσει το παρών στα εγκαίνια της έκθεσης «Κωνσταντίνος Βολανάκης: Ο πατέρας της ελληνικής θαλασσογραφίας». Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος βρέθηκαν εκεί, για να δουν από κοντά εβδομήντα και πλέον αντιπροσωπευτικά έργα του κορυφαίου θαλασσογράφου, τα οποία αποκαλύπτουν την τεράστια προσφορά του στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της νεοελληνικής ζωγραφικής.

Φυσικά, το ζευγάρι δεν δίστασε να ποζάρει με μεγάλη χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, λίγο πριν μπουν στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και παρακολουθήσουν την έκθεση.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

Read More

And More